Zelfstandig wonen met een veilig gevoel

Wonen met een veilig gevoel

Wonen met de hulp die u nodig heeft

U wilt zelfstandig wonen met een veilig gevoel; met de wetenschap dat er altijd iemand voor u klaar staat wanneer u hulp nodig heeft. Wij helpen u veilig te wonen, we zorgen ervoor dat u eenvoudig hulp in kunt roepen wanneer u dat wenst.

Woonzorgcentrum op basis van uw behoeften

Het woonzorgcentrum voor zelfstandig wonen ondersteunt u waar u dat wenst, we passen ons aan uw behoeften aan. Wilt u gebruik maken van persoonlijke verzorging en verpleging, of geeft u de voorkeur voor personenalarmering? U bent ook zonder indicatie bij ons van harte welkom, terwijl we desgewenst u begeleiden bij de aanvraag voor deskundige zorg. Wilt u graag gebruik maken van hulp in de huishouding, of deelnemen aan de activiteiten die we organiseren? U kunt zelfstandig wonen in ons woonzorgcentrum, of gebruik maken van de verschillende vormen van ondersteuning die er beschikbaar zijn.

Zelfstandig wonen met diverse faciliteiten

We zorgen voor een eigen appartement, voorzien van diverse faciliteiten. U kunt rekenen op:

  • Een woonkamer met keuken
  • 1 of 2 slaapkamers
  • Douche met toilet
  • Een open of inpandig balkon

Wilt u de plattegrond van onze appartementen bekijken, of heeft u vragen over de faciliteiten binnen ons woonzorgcentrum? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden tot zelfstandig wonen en de voordelen van onze persoonlijke ondersteuning.

Activiteiten in het woonzorgcentrum

Bovendien organiseren we diverse activiteiten in ons woonzorgcentrum. U kunt bijvoorbeeld rekenen op gymnastiek, koersballen of een handwerkclubje. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot kaarten, sjoelen en biljarten, waardoor u alle vrijheid heeft om de activiteiten te ondernemen die u wenst.

Wenst u meer informatie over het zelfstandig wonen in ons zorgcentrum, of wilt u graag langskomen voor een kennismaking? Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u.