Zelfstandig wonen met een veilig gevoel

Dagopvang

Dagopvang helpt u de dag op een fijne manier door te komen, bijvoorbeeld door zinvol bezig te zijn. Wilt u voorkomen dat u dagenlang niets om handen heeft en zoekt u daarvoor naar de juiste ondersteuning? We zorgen er met de activiteiten binnen de dagopvang dat u weer een glimlach op uw gezicht krijgt, we gaan uit van uw wensen en organiseren een uitstekende opvang. Naarmate we ouder worden hebben we doorgaans steeds minder om handen, waardoor de dagelijkse invulling een probleem kan gaan vormen. Wij zijn van mening dat het leven op oudere leeftijd niet tot stilstand hoeft te komen. We zorgen er met dagopvang voor dat u weer gewoon lekker bezig kunt zijn.

Telefoonnummer dagopvang: 06-31927606

Agenda zie onderaan

 

Steun en begeleiding voor overdag

Kunt u overdag wel wat steun en begeleiding gebruiken en bent u daarvoor op zoek naar dagopvang? We zorgen er onder andere voor dat u ondanks een lichamelijke beperking toch op pad kunt, of dat u zelfs wanneer u een beetje vergeetachtig wordt toch leuke activiteiten kunt ondernemen. De activiteiten binnen de dagopvang vinden plaats op basis van een goede begeleiding, uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wilt u één of enkele dagen gebruik maken van onze dagopvang, waarmee u ervoor zorgt dat u leuke activiteiten kunt ondernemen? We werken met ervaren en betrokken medewerkers, die graag met u aan de slag gaan en ervoor zorgen dat uw mantelzorgers even een dagje vrijaf kunnen nemen. Betekent uw familie veel voor u en wilt u ze graag een dagje ontlasten, of bent u gewoon toe aan een dagje uit met goede verzorging? U kunt binnen onze dagopvang rekenen op een fijne verzorging en goede begeleiding, zodat u ook uw familieleden gerust kunt stellen met de opvang die u krijgt.

Dagprogramma van de dagopvang

Binnen de dagopvang zorgen we voor een complete dagvulling, zonder dat u zich op enig moment hoeft te haasten of er een ‘druk schema’ ontstaat. U bent vanaf 10:00 uur van harte welkom bij ons bij de dagopvang. Afhankelijk van uw wensen gaan we aan de slag met verschillende activiteiten, veelal in groepsverband. Dat betekent dat u samen contact kunt leggen en samen kunt genieten van de mooie momenten tijdens de dag. Tot de activiteiten binnen de dagopvang behoren bijvoorbeeld schilderen en gymnastiek, naast een aantal andere mogelijkheden. We drinken samen een koopje koffie of thee en zorgen tussen de middag voor een heerlijke warme maaltijd.

 

Agenda: 

Ter Walle biedt i.s.m. de SOKA dagbesteding op maat.

 

ALLE ACTIVITEITEN BEGINNEN OM 14.00 UUR EN EINDIGEN OM CA. 16.00 UUR.

Wilt u zich voor activiteiten opgeven of u aanmelden om aan de open tafel deel te nemen bel dan naar: 06-31927606 langs komen kan natuurlijk ook.

Kom gerust eens binnen lopen we zijn 5 dagen per week geopend! De maaltijden kosten € 8,00 en activiteiten kosten € 3,50 incl. koffie.

Hopelijk tot ziens, met vriendelijke groeten, Willy, Cindy & Ditta

                                                        Activiteitenbegeleidsters ’t Onderonsje Ter Walle

Dag

Datum

Activiteit

Ma

25 mrt

Spelletjes/Knutselen

Di

26 mrt

Hobby en Handwerken

Wo

27 mrt

Spel en beweging

Do

28 mrt

Schilderen

Vr

29 mrt

Sjoelen

     

Ma

1 april

Spelletjes

Di

2 april

Joop van de Berge

Wo

3 april

Muziek en beweging

Do

4 april

Dekzwabbers in de Blide

Vr

5 april

Sjoelen

     

Ma

8 april

Spel/ Knutselen

Di

9 april

Hobby en Handwerken

Wo

10 april

BINGO Ter Walle € 5,-

Do

11 april

Bloemschikken boven in zaal

Vr

12 april

Sjoelen

     

Ma

15 april

Quizz

Di

16 april

Hobby en Handwerken

Wo

17 april

Paaslunch Zonnebloem

Do

18 april

Knutselen

Vr

19 april

Sjoelen

Za 20 april Paaseieren zoeken tuin
     

Ma

22 april

2e Paasdag gesloten

Di

23 april

Hobby en Handwerken

Wo

24 april

Muziek en geheugentraining

Do

25 april

Knutselen

Vr

26 april

Koningsdagactiviteit de Blide

     

Ma

29 april

Spelletjes

Di

30 april

Hobby en Handwerk